Kitten's fotoalbum

Deze week heeft Aydan opeens veel post gekregen. Hij is erg in trek. En dat resulteerde in een bezoekje afgelopen vrijdag van een echtpaar met hun kinderen. Ze hebben kennis met hem gemaakt en waren eigenlijk al verliefd op hem voor ze hem in levende lijve zagen! Wauw, dat is toch wel heel leuk om te horen. Ze waren zo verliefd dat ze meteen de knoop doorhakten en besloten dat hij straks bij ze mag wonen als hij oud genoeg is. Het mooiste hiervan is dat deze mensen ook in Almere wonen en we hem dus nog eens een keertje kunnen bezoeken. Want wat zal ik dat mooie rooie manneke missen! (net als zijn mooie broertje Alvyn natuurlijk!) Gelukkig is hij nog even bij ons, net als zijn broertje Alvyn. Maar wat gaat het opeens hard. Nog maar heel even kunnen we genieten van alle streken die ze met zijn drie├źn hier uit halen.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

foto's week 11

foto's week 1 foto's week 2 foto's week 3 foto's week 4 foto's week 5 foto's week 6 foto's week 7 foto's week 8 foto's week 9 foto's week 10 foto's week 12 foto's week 13 foto's week 14 foto's week 15 / video's van de kittens