Kitten's fotoalbum

Alvyn heeft deze week weer bezoek gehad, maar het was niet echt een succes (understatement!). Voor het complete verhaal, zie de Nyhet-pagina van ons, bij het nieuws van 5 november 2009.
Daarnaast zijn de kleintjes lekker aan het groeien, lekker aan het stoeien en af en toe ook heerlijk met ons aan het knuffelen. Aimi vindt het lekker om gewoon naast je te komen liggen en zich dan te laten vertroetelen. Als je geluk hebt, gaat ze dan ook nog heerlijk hard spinnen. Alvyn vindt het nog steeds best om opgepakt te worden als een mensenbaby, hij laat zich dan ook heerlijk knuffelen.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

foto's week 15

foto's week 1 foto's week 2 foto's week 3 foto's week 4 foto's week 5 foto's week 6 foto's week 7 foto's week 8 foto's week 9 foto's week 10 foto's week 11 foto's week 12 foto's week 13 foto's week 14 / video's van de kittens