Kitten's fotoalbum

eerste week

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

We waarderen het erg als je de tijd neemt om iets te schrijven in ons gastenboek.

foto's week 1

De eerste week voor de kittens van Aimi is een beetje onrustig begonnen. Aimi had ervoor gekozen om beneden te bevallen en daar is ze tot vrijdagochtend gebleven. Tot ze die vrijdagochtend onrustig werd van de bemoeienissen van haar moeder Like en ze met een kitten ging slepen. Like kwam de hele tijd bij Aimi en haar kroost in de werpkist liggen en in het begin vond Aimi dat wel prettig, denken we. Ze heeft tenslotte wat dingen van Like geleerd en Like hielp haar met het schoonhouden van de jongens. Maar die vrijdag werd het Aimi te veel en wilde ze rust. We hebben haar boven neergezet, achter gesloten deuren en af en toe kon zij naar buiten, maar er kon niemand bij - zeker Like niet. Dit was prettig voor zowel Aimi en haar kittens als voor de kittens van Like, die ook weer beter aankwamen, nu mama Like weer alle aandacht had voor hun. Het zijn mooie mannetjes en in deze eerste week zijn ze alle vier goed gegroeid: mooie gewichtjes, allen verdubbeld. Wat is Aimi een prachtige poes en een heel lieve mama. We zijn trots op haar!

terug naar de site van Barn C C C C C / foto's week 2 / foto's week 3 / foto's week 4 / foto's week 5 / foto's week 6 / foto's week 7 / foto's week 8 / foto's week 9 / foto's week 10 / foto's week 11 / foto's week 12 / foto's week 13 / foto's week 14 / foto's week 15 / video's van de kittens