Kitten's fotoalbum

Derde week

De kittens zijn alweer drie weken oud en wat worden ze mooi! Die oogjes zijn echt prachtig om naar te kijken, vooral van Chico en Charley, met die randjes om die blauwe kijkers heen. Jammer dat die ogen straks ook zullen verkleuren. Ik ben benieuwd wat voor kleur ze zullen krijgen. Charu voeren we nog steeds bij. Hij houdt het nu goed vol, om te drinken aan het spuitje en komt al een stuk beter aan dan we vreesden. Hij loopt wat achter op zijn broertjes in gewicht, maar zolang hij nu maar net zoveel aankomt als de anderen, gaat het vast goed. Ceiro wordt al een echte beer! Wat een forse kerel is dat! Hij gaat als een speer, qua gewicht maar ook qua ontwikkeling. Ik ben erg benieuwd wat voor een grote kater hij zal gaan worden als hij straks volwassen is! Wauw!!! Aimi wordt nog steeds bijgestaan door haar moeder, in de opvoeding van de kleintjes. Als Aimi te moe is, of geen zin heeft, komt Like erbij liggen en zoogt net zo hard mee. Het is echt zo heel bijzonder! Wat fijn ook voor Aimi, dat ze zo goed geholpen wordt.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

We waarderen het erg als je de tijd neemt om iets te schrijven in ons gastenboek.

foto's week 3

terug naar de site van Barn C C C C C / foto's week 1 / foto's week 2 / foto's week 4 / foto's week 5 / foto's week 6 / foto's week 7 / foto's week 8 / foto's week 9 / foto's week 10 / foto's week 11 / foto's week 12 / foto's week 13 / foto's week 14 / foto's week 15 / video's van de kittens