Kitten's fotoalbum

zesde week

Vrijdag waren Chico en Ceiro uitgebroken uit de ren. Ze vonden het wel welletjes om die kleine ruimte tot hun beschikking te hebben en klommen steeds in de ren. We hebben de ren dan ook maar open gezet, want ook zaterdag bleek dat de heren de hele kamer wilden ontdekken. 's Nachts doen we nog wel de ren dicht, voor hun eigen veiligheid, maar dat zal niet lang meer duren voor die hele ren weg zal gaan. De vierling van Aimi ontdekt elke dag wel weer een ander speeltje of dingetje in de kamer en het is leuk om te zien hoe de drieling van Like ze wegwijs maakt. Met zijn zevenen zijn ze lekker aan het ravotten, maar ook kunnen ze bij elkaar slapen of met elkaar stoeien. Het is een gezellige beestenboel in ons huis. Moeder Aimi blijft maar roepen, maar er wordt steeds minder goed geluisterd.
Ze groeien goed en het worden prachtige katers om te zien. We zijn zo trots met ons eerste nestje van Aimi. En op haar, want wat doet ze het goed!!!

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

We waarderen het erg als je de tijd neemt om iets te schrijven in ons gastenboek.

foto's week 6

terug naar de site van Barn C C C C C / foto's week 1 / foto's week 2 / foto's week 3 / foto's week 4 / foto's week 5 /foto's week 7 / foto's week 8 / foto's week 9 / foto's week 10 / foto's week 11 / foto's week 12 / foto's week 13 / foto's week 14 / foto's week 15 / video's van de kittens