Kitten's fotoalbum

tweede week

Deze tweede week zijn de oogjes van alle vier de jongens open gegaan. Die van Ceiro waren al ver open aan het eind van de eerste week, maar nu kunnen ze alle vier hun oogjes openhouden. Wat zijn ze al groot (niet vergeleken bij het drietal van Like, maar wel als je kijkt dat ze pas 2 weken oud zijn!) Ze groeien goed en zijn al best sterk. Het zijn vier prachtige mannetjes en we kunnen niet wachten tot we hun ook de hele tijd om ons heen hebben en ze lekker op schoot kunnen nemen. want wat zijn ze lekker zacht!

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

We waarderen het erg als je de tijd neemt om iets te schrijven in ons gastenboek.

foto's week 2

terug naar de site van Barn C C C C C /foto's week 1 / foto's week 3 / foto's week 4 / foto's week 5 / foto's week 6 / foto's week 7 / foto's week 8 / foto's week 9 / foto's week 10 / foto's week 11 / foto's week 12 / foto's week 13 / foto's week 14 / foto's week 15 / video's van de kittens