Kitten's fotoalbum

vijfde week

Vrijdag zijn Chico, Charu, Ceiro en Charley naar beneden gekomen, met de ren, in de werpkist. Aimi moest er erg aan wennen, dat ze niet meer de rust had van de slaapkamer, maar ze legde zich er al snel bij neer. Balder en Bita waren erg nieuwsgierig naar wat er in "hun" ren gebeurde en klommen er al snel in. Balder ging in de kattenbak slapen (!) en Bita kroop gezellig in de werpkist erbij. Belle moest in het begin maar niets hebben van haar halfbroertjes/neefjes en begon op haar manier te blazen. Erg koddig.
De kleintjes doen het goed. Ze eten al blikvoer en dat gaat er wel in. Het gaat trouwens ook "in" hun vacht zitten, want ze staan gerust met hun pootjes in het voer en hun hele bekkies komen onder te zitten. Stelletje smeerpoetsen ;-) Het is leuk om te zien hoe ze met elkaar stoeien en hoe ze door de ren heen proberen te "meppen" naar de B'tjes. Dat wordt wat straks, als ze ook uitbreken uit de ren en de hele woonkamer gaan ontdekken samen met de andere drie kittens.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

We waarderen het erg als je de tijd neemt om iets te schrijven in ons gastenboek.

foto's week 5

terug naar de site van Barn C C C C C / foto's week 1 / foto's week 2 / foto's week 3 / foto's week 4 / foto's week 6 / foto's week 7 / foto's week 8 / foto's week 9 / foto's week 10 / foto's week 11 / foto's week 12 / foto's week 13 / foto's week 14 / foto's week 15 / video's van de kittens