Kitten's fotoalbum

Vierde week

Dit weekend hebben we voor de zekerheid de ren maar om de bench heen gezet. De kleine ontdekkers zaten al vaak met hun pootjes over de rand van de bench en Ceiro had al ontdekt dat hij bijna door het gat de werpkist in kon komen. Dat leek ons niet zo'n slim plan, omdat hij dan misschien niet gemakkelijk weer uit die werpkist kon komen. We hebben dus de leefruimte van de kittens vergroot. Aimi haar ogen werden ook erg groot, want dit was duidelijk niet wat zij wilde! Het wordt nu wat lastiger voor haar om ze allemaal bij elkaar te houden en daar heeft ze duidelijk moeite mee. Gelukkig werd ze niet extra onrustig en ging ze niet slepen of zoiets.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

We waarderen het erg als je de tijd neemt om iets te schrijven in ons gastenboek.

foto's week 4

terug naar de site van Barn C C C C C / foto's week 1 / foto's week 2 / foto's week 3 / foto's week 5 / foto's week 6 / foto's week 7 / foto's week 8 / foto's week 9 / foto's week 10 / foto's week 11 / foto's week 12 / foto's week 13 / foto's week 14 / foto's week 15 / video's van de kittens