Kitten's fotoalbum

eerste week

De kittens groeien deze eerste week bijzonder goed. Vooral de eerste dagen komen ze met flink veel grammen aan. Dit loopt langzaam terug naar een normaler gewichtstoename, ook omdat Like wat meer uit de werpkist te vinden is. Als de kittens slapen, voelt Like zich vrij genoeg om even haar pootjes te strekken en beneden een kijkje te nemen. Maar wat is het een fantastisch moedertje! We zijn zo trots op haar.
We hebben al erg mooie namen (vinden we zelf) gevonden voor ons nieuwe drietal. We hebben drie namen gevonden die met de letter B beginnen en ook nog eens wat liefs betekenen. Balder voor de zwart-witte kater, Belle voor de tortie met wit poes en Bita voor het crème poesje.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

We waarderen het erg als je de tijd neemt om iets te schrijven in ons gastenboek.

foto's week 1

terug naar de site van Barn B B B / foto's week 2 / foto's week 3 / foto's week 4 / foto's week 5 / foto's week 6 / foto's week 7 / foto's week 8 / foto's week 9 / foto's week 10 / foto's week 11 / foto's week 12 / foto's week 13 / foto's week 14 / video's van de kittens