Kitten's fotoalbum

negende week

De kleintjes van Aimi zijn vrijdag naar beneden gekomen en dat was wel even wennen voor Balder, Belle en Bita. Vooral Belle vond het in het begin maar eng en begon op haar manier te blazen naar die kleine viervoertjes. Chico, Charu, Ceiro en Charley zijn net kleine speelgoedjes en dat is wel erg leuk natuurlijk, vooral ook omdat die kleintjes tegen de ren op gaan staan en net zo hard terug stoeien, door het traliewerk heen. Maar onze B'tjes vergeten af en toe dat zij al veel sterker zijn dan de C'tjes. Dat wordt wat, als de heren van Aimi ook uitbreken, dan wordt er waarschijnlijk veel gespeeld en gestoeid in huis. Gezellig!

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

foto's week 9

terug naar de site van Barn B B B / foto's week 1 / foto's week 2 / foto's week 3 / foto's week 4 / foto's week 5 / foto's week 6 / foto's week 7 / foto's week 8 / foto's week 10 / foto's week 11 / foto's week 12 / foto's week 13 / foto's week 14 / video's van de kittens