Kitten's fotoalbum

vijfde week

De kittens zijn deze week mooi aangekomen in gewichtjes. We hebben ze kennis laten maken met kleine brokjes, met wat verschillende soorten blikvoer en we geven ze ook nog een klein beetje kittenmelk per dag. Het is zo leuk om te zien hoe verschillend ze reageren op het eten. Belle was er als eerste bij om het blikvoer te veroberen en ze laat zich elk smaakje smaken. Bita moest eerst de "kat uit de boom kijken", maar vindt het ook erg lekker en Balder is pas sinds maandag een beetje geïnteresserd in het blikvoer. Ze gaan dan ook met hun pootjes in het voer staan, om wat lekkers te bewaren voor later? Zondag is Belle voor het eerst op de bak geweest en dinsdag is ze weer geweest en ook Balder. Bita laat zich nog prins(es)heerlijk schoonwassen door mama.
Het zijn zulke leuke aandoenlijke kittens om te zien, met van die mooie blauwe oogjes en zo'n brutale blik in die ogen. Ze vinden het heerlijk om met elkaar te stoeien en mama Like kijkt dan toe vanaf een afstandje. Toch deelt ze nog regelmatig een corrigerende "tik" uit.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

foto's week 5

terug naar de site van Barn B B B / foto's week 1 / foto's week 2 / foto's week 3 / foto's week 4 / foto's week 6 / foto's week 7 / foto's week 8 / foto's week 9 / foto's week 10 / foto's week 11 / foto's week 12 / foto's week 13 / foto's week 14 / video's van de kittens