Kitten's fotoalbum

tiende week

Afgelopen donderdag zijn Balder, Belle en Bita inge├źnt door de dierenarts. En natuurlijk ook meteen nagekeken of ze gezond zijn. Nou, gezond zijn ze bevonden, gelukkig maar. De dierenarts had ons gewaarschuwd dat de kittens een (kleine) entreactie konden krijgen, donderdag of vrijdag. Dat ze wat rustiger zouden kunnen zijn, wat hangerig. Nou.... niets van dit al! Het leek wel of ze zelfs wat drukker werden dan normaal. Maar dat kan ook komen doordat de kleintjes van Aimi nu ook uit de ren zijn. En die moeten natuurlijk alles geleerd worden over wat spannend is in onze woonkamer. En daar kan je niet hangerig voor zijn :-) Het zijn drie prachtige kittens, dat bevestigde de dierenarts ook nog even (altijd leuk om te horen!), maar dat vinden wij zelf ook.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

foto's week 10

terug naar de site van Barn B B B / foto's week 1 / foto's week 2 / foto's week 3 / foto's week 4 / foto's week 5 / foto's week 6 / foto's week 7 / foto's week 8 / foto's week 9 foto's week 11 / foto's week 12 / foto's week 13 / foto's week 14 / video's van de kittens