Kitten's fotoalbum

achtste week

Ronald heeft mij verrast door me voor te stellen dat we een kleintje zullen houden. Het was een zware keuze, want als we nu kiezen voor een kitten, is het net of we de anderen "afwijzen" en dat is absoluut niet het geval. Ze zijn voor ons allemaal even lief en bijzonder, maar helaas is er geen ruimte in huis voor 10 (!) katten. Zeker niet als daar 7 kleine ontdekkingsreizigers tussen zitten... ;-)
We hebben gekozen om Bita in ons huis te houden. We vinden haar prachtig en zijn erg benieuwd hoe ze uit zal groeien. Natuurlijk zijn we ook erg nieuwsgierig naar de andere kittens, als die ouder worden, maar we hopen maar dat de toekomstige dienaren van die kittens ons op de hoogte willen houden van het wel en wee van ze.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

foto's week 8

terug naar de site van Barn B B B / foto's week 1 / foto's week 2 / foto's week 3 / foto's week 4 / foto's week 5 / foto's week 6 / foto's week 7 / foto's week 9 / foto's week 10 / foto's week 11 / foto's week 12 / foto's week 13 / foto's week 14 / video's van de kittens