Kitten's fotoalbum

vierde week

Wat gaat het hard! De kittens kijken ons al recht aan en reageren op onze geluiden. Ze "rennen" ook al snel door de werpkist, door het -in het weekend geplaatste- rennetje en over schoot. Alles is interessant al is het ook nog wel wennen en soms zelfs wat eng. Maar ze groeien goed en ze worden steeds mooier!
Op de laatste dag van deze vierde week besloot grote halfzus Aimi om te gaan bevallen. Dat leidde tot wat stress bij Like, omdat ze er graag wilde zijn voor Aimi, die de hele dag aan het zoeken was naar een juiste plek om in te bevallen. Like liet hierdoor haar B-team af en toe in de steek, waardoor de gewichtjes op deze laatste dag zelfs tot 2 gram zakten. Het is geen groot probleem en volgende week halen ze het vast weer in, dus we maken ons geen zorgen. Het is natuurlijk wel ontzettend lief en aandoenlijk dat Like er wilde zijn voor haar oudste dochter :-)

Balder, Belle en Bita zijn in één klap half-broer en halfzusjes geworden maar tevens ook half-oom en half-tantes van de nieuwe vierling van Aimi.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

foto's week 4

terug naar de site van Barn B B B / foto's week 1 / foto's week 2 / foto's week 3 / foto's week 5 / foto's week 6 / foto's week 7 / foto's week 8 / foto's week 9 / foto's week 10 / foto's week 11 / foto's week 12 / foto's week 13 / foto's week 14 / video's van de kittens