Kitten's fotoalbum

zesde week

Het ontbreekt de kittens niet aan speelgoed en elk ding wat ze hebben, is erg interessant om naar te kijken en aan te raken. Zeker nu ze uitgebroken zijn, is het nog veel spannender, als die dingen hier in huis te ontdekken. Dan horen we weer een belletje, dan een rammeltje en dan een piepje, maar het is hier in huis niet vaak stil. Ja, als ze uitgeteld op de bank liggen te slapen, dan is het even helemaal stil in huis. Tenzij Like dan wil spelen met haar sok en om het hardst loopt te roepen. Het drietal maken sinds maandag officieel de hele woonkamer onveilig. De brokjes van de volwassen poezen? Die zijn wel heel interessant; net als het water. Oh, daar kan je met je pootje in en dan wordt je nat... Ze eten goed, stoeien leuk en zijn heel mooie kittens. We zijn super trots dat we deze kleintjes in ons huis mogen hebben.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

foto's week 6

terug naar de site van Barn B B B / foto's week 1 / foto's week 2 / foto's week 3 / foto's week 4 / foto's week 5 / foto's week 7 / foto's week 8 / foto's week 9 / foto's week 10 / foto's week 11 / foto's week 12 / foto's week 13 / foto's week 14 / video's van de kittens