Kitten's fotoalbum

twee weken oud

De kittens zijn nu twee weken oud. Ze beginnen al wat te kruipen in de kist en zijn al een heel stuk groter geworden. Ze zien er ook wat minder breekbaar uit. De oogjes zijn nu echt open, alhoewel ik nog niet echt het idee krijg dat ze iets kunnen zien. Ze gaan wat rechterop zitten. Ze slapen nog heel veel en anders liggen ze wel bij mama Like te drinken. We vinden ze echt stuk voor stuk heel mooi en nog veel liever. Vandaar ook dat we nog niet de keuze kunnen maken wie van de drie we willen houden. En dat terwijl bijna iedereen vraagt of we het al weten. Nog even gewoon een weekje genieten van de kleintjes en nadenken over een goede keuze.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

foto's week 2

foto's week 1 foto's week 3 foto's week 4 foto's week 5 foto's week 6 foto's week 7 foto's week 8 foto's week 9 foto's week 10 foto's week 11 foto's week 12 foto's week 13 foto's week 14 foto's week 15 / video's van de kittens