Kitten's fotoalbum

zes weken oud

Wat een gezelligheid in huis! Dinsdagmiddag is het hele gezinnetje verhuisd naar beneden en ze zijn lekker actief met van alles. Het is één grote speeltuin in de ren; er ligt zo ontzettend veel speelgoed en er wordt lekker gebruik van gemaakt. Ze proberen zo hoog mogelijk in het krabpaaltje te komen, zelfs nu af en toe er òp! Zaterdag hebben we er een tentje bijgekocht en ook dat is met open armen ontvangen. Heerlijk spelen dus!
Alvyn heeft het gepresteerd om als eerste te klimmen naar de top van de ren. Nog even en hij springt er dus zelf uit! Hij is gewoon zo bang dat hij iets spannends mist! Maar ook Aydan en Aimi willen hun portie aandacht en kunnen daar ook van genieten. Meer informatie over deze week vind je op de pagina Barn, onderaan bij zes weken.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

foto's week 6

foto's week 1 foto's week 2 foto's week 3 foto's week 4 foto's week 5 foto's week 7 foto's week 8 foto's week 9 foto's week 10 foto's week 11 foto's week 12 foto's week 13 foto's week 14 foto's week 15 / video's van de kittens