Kitten's fotoalbum

4 weken oud

De kittens hebben deze week een aantal veranderingen meegemaakt. We hebben een rennetje om de doos heen geplaatst, zodat ze meer ruimte hebben gekregen om zich te bewegen. Dit bevalt erg goed. Ze rennen door de ruimte heen en spelen lekker met elkaar. Het worden echte minikatjes en zien er steeds minder breekbaar uit. De tweede verandering is dat we aan het proberen zijn ze wat bij te voeren. We zijn begonnen met kittenmelk, maar dan vanaf een lepeltje, zodat ze het op kunnen likken als "echte" katten. Het is schitterend om te zien hoe ze probeerden te drinken, maar ik heb niet echt het idee dat de mannetjes de eerste keer veel melk binnenkregen. Aimi daarentegen likte echt aan de lepel. Daarnaast ben ik vandaag (maandag 24 augustus) begonnen met babycat brokjes te geven. Deze maak ik eerst heel week in wat warm water en dan probeer ik ze te geven. Alvyn probeerde het voorzichtig en at een heel klein beetje. Aimi in de loop van de dag ook een beetje. Het begin is gemaakt! De derde verandering is dat er nu opeens ook een minikattenbakje in de ren staat. Dit zodat ze alvast kunnen gaan wennen aan de bak en de korrels, voor het geval ze straks naar de bak gaan, nu ze echt voer krijgen. Ze zijn er erg in geïntereseerd en nemen zo af en toe een kijkje over de rand. Aimi probeerde er zelfs al in te kruipen!

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

foto's week 4

foto's week 1 foto's week 2 foto's week 3 foto's week 5 foto's week 6 foto's week 7 foto's week 8 foto's week 9 foto's week 10 foto's week 11 foto's week 12 foto's week 13 foto's week 14 foto's week 15 / video's van de kittens