Kitten's fotoalbum

drie weken oud

Wat gaat het hard. De kittens groeien enorm goed, vooral Alvyn maakt een flinke spurt, deze week. Ik ben heel erg benieuwd waar hij op uit gaat komen, qua gewicht, als hij volwassen is. En ach wat zijn het een dotjes. Ze zijn toch zo lief! Het is heerlijk om ze te zien, zoals ze bezig zijn de doos te verkennen. Ja, inderdaad, ze zitten nu in een doos. Hij is stukken groter dan de werpkist was, zodat ze wat meer ruimte hebben om te bewegen. Ze zijn zo onderzoekend bezig, geweldig om te zien. aimislaaptSoms heb ik het idee dat ze de doos zelfs al uit willen! Ze drinken goed bij mama, spelen met elkaar en zijn gewoonweg schattige beestjes.

Ondertussen hebben we goed nagedacht over het kitten dat we gaan houden. Het is Aimi die in ons gezin blijft als ze dertien weken oud is. Eigenlijk willen we ze alle drie houden, maar van twee naar vijf katten in ons huis is een wat grote stap ;-) Dus voorlopig houden we het bij alleen Aimi. We gaan nu op zoek naar een liefdevol thuis voor onze twee boys.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

foto's week 3

foto's week 1 foto's week 2 foto's week 4 foto's week 5 foto's week 6 foto's week 7 foto's week 8 foto's week 9 foto's week 10 foto's week 11 foto's week 12 foto's week 13 foto's week 14 foto's week 15 / video's van de kittens