Kitten's fotoalbum

vijf weken oud

De kittens worden steeds leuker. Ze spelen heerlijk, kletsen wat en worden steeds mooier. Je zou haast verwachten dat dat niet meer mogelijk was, maar het blijkt van wel! De ren is flink uitgebreid, waardoor ze heel wat meer speelruimte hebben, en dat is met open armen ontvangen. Ook eten ze nu al flink wat blikvoer en dat gaat er in als koek. Behalve bij Alvyn, die eet liever droog, of - nog liever - bij mama! En dat terwijl Aydan en Aimi helemaal niet zo'n zin hebben in droge brokjes. Dat wordt nog wat... Afgelopen donderdag zijn ze allemaal voor het eerst op de bak gegaan en dat gaat prima. Ze weten hem goed te vinden en vooral ook te gebruiken. (pfft)

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

foto's week 5

foto's week 1 foto's week 2 foto's week 3 foto's week 4 foto's week 6 foto's week 7 foto's week 8 foto's week 9 foto's week 10 foto's week 11 foto's week 12 foto's week 13 foto's week 14 foto's week 15 / video's van de kittens