Kitten's fotoalbum

foto's week 8

De hele huiskamer is eigenlijk eigendom geworden van de kittens. Geen plek is veilig voor het onderzoekende drietal. Gordijnen? Die hangen niet mooi genoeg, daar moet toch echt wat aan gebeuren! De kastjes van de keuken? Die moeten van binnen geïnspecteerd en eigenlijk opnieuw ingedeeld. De vaatwasser? Tja, die is nog eens interessant. En het plafond? Die wordt uitgebreid betast vanaf het hoogste puntje van de krabpaal. Kortom we moeten heel erg oppassen met wat we doen en wat we open laten staan. Gelukkig maar dat we een tussendeur hebben, naar de voordeur toe. Anders zouden ze zich ook nog de hele straat toeëigenen. ;-)
Meer informatie over deze week vind je op de pagina Barn, onderaan bij acht weken.

Om de foto's in groter formaat te zien, klik op een foto. In het scherm wat dan geopend wordt, is het mogelijk om een volgende foto te zien door rechts te klikken of een vorige foto door links te klikken.

foto's week 1 foto's week 2 foto's week 3 foto's week 4 foto's week 5 foto's week 6 foto's week 7 foto's week 9 foto's week 10 foto's week 11 foto's week 12 foto's week 13 foto's week 14 foto's week 15 / video's van de kittens